Varer til 6 stk
Ingredienser til 6 stk
120 g elverbrødsmel
25 g chiafrø
1 tsk. salt
10 g koldpresset rapsolie
250 g iskoldt vand
Fremgangsmåde
Vej alt af på en køkkenvægt, da opskriften kræver, at det bliver helt nøjagtigt.
Stil ovnen på 200 grader varmluft. Bland mel, chiafrø og salt. Tilsæt olie, og vand og rør godt i dejen med en ske. Sørg for
at røre godt ned i bunden af skålen. Når dejen begynder at samle sig, tages den op
i hænderne og samles. Form dejen til 6 små kugler. Sæt dejkuglerne på en bageplade med bagepapir. Bag brødet midt i ovnen i 30-40 minut- ter. Hvis din ovn ikke forde- ler varmen ens, vil bollerne blive skæve. Drej da lidt på bollerne. Lad bollerne køle af 15-30 minutter, før du skærer i dem.
Kulhydrat pr. bolle: 2 g Protein pr. bolle: 6 g
Opskrift af
Seneste kommentarer