print Energifordeling pr portion

Ketobrunch

Af Hartvig & Engell 539 kcal pr portion (177g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

2-3 stk. chiaknækbrød (se opskrift side 197)
60 g brie, skåret i skiver eller trekanter
40 g laks, fx røget eller varmrøget, skåret i mindrestykker
20 g grøn keto-pesto (se opskrift side 171)
25 g kål, fx fintsnittet spidskål eller en skive blomkål
Evt. lidt frisk purløg

Fremgangsmåde

Anret brunchen på et spækbræt eller en tallerken.

Tip: Du kan erstatte brie med andre fuldfede oste, fx flødehavarti, parmesan og skæreost.

Kulhydrat pr. portion: 5 g

Protein pr. portion: 28 g

Ved vægt over 100 kg: Spis et ekstra stykke brie og en ekstra skive laks.

Opskriften er fra bogen Grøn Keto