Varer til 8 stk
Ingredienser til 8 stk
50 grsukrin eller SuperSød
1 stkæg
1 stkbanan
BUND
30 gr kokos
25 gr hakkede mandler
50 gr rugmel
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk flydende sød
1/2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
Lidt revet citronskal (økologisk)
FYLD
200 gr kvark
200 gr Ricotta ost
2-3 gr Fun Light Pæresaft (ufortyndet)
1 stk lime (saften)
50 gr frisk spinat
2 tsk flydende sød
PYNT (kan undværes)
15 gr grofthakkede pecan
1 spsk Isis sukkerfri cacaopulver
Fremgangsmåde
Mos bananen med en gaffel og tilsæt kokos, hakkede mandler, rugmel, , vanilje pulver, citronskal, flydende sød, kanel og bagepulver. Piskes godt sammen.
Æg og sukker piskes et par minutter med en elpisker og blandes sammen med de øvrige ingredienser.
Dejen hældes i en springform, beklædt med bagepapir og bages ved 180° i ca 30 min.
Tag bunden ud af ovnen og lad den køle af i formen min . 30 min.
Fremgangsmåde fyld og pynt
Blend alle ingredienser til fyldet med en stavblender . Fordel cremen på kagen.
Kom cacaopulver i en si og drys det over kagen. Drys til sidst med grofthakkede valnødder.
Kagen smager ufatteligt ”forbudt”
Opskrift af
Seneste kommentarer