print Energifordeling pr stk

Kokoskage med grøn ricotta-creme

Af Majbritt L Engell, Netslank 115 kcal pr stk (74g)

Varer til 8 stk

Ingredienser til 8 stk

50 grsukrin eller SuperSød
1 stkæg
1 stkbanan
BUND
30 gr kokos
25 gr hakkede mandler
50 gr rugmel
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk flydende sød
1/2 tsk kanel
1 tsk bagepulver
Lidt revet citronskal (økologisk)

FYLD
200 gr kvark
200 gr Ricotta ost
2-3 gr Fun Light Pæresaft (ufortyndet)
1 stk lime (saften)
50 gr frisk spinat
2 tsk flydende sød
PYNT (kan undværes)
15 gr grofthakkede pecan
1 spsk Isis sukkerfri cacaopulver

Fremgangsmåde

Mos bananen med en gaffel og tilsæt kokos, hakkede mandler, rugmel, , vanilje pulver, citronskal, flydende sød, kanel og bagepulver. Piskes godt sammen.

Æg og sukker piskes et par minutter med en elpisker og blandes sammen med de øvrige ingredienser.

Dejen hældes i en springform, beklædt med bagepapir og bages ved 180° i ca 30 min.

Tag bunden ud af ovnen og lad den køle af i formen min . 30 min.

Fremgangsmåde fyld og pynt

Blend alle ingredienser til fyldet med en stavblender . Fordel cremen på kagen.

Kom cacaopulver i en si og drys det over kagen. Drys til sidst med grofthakkede valnødder.

Kagen smager ufatteligt ”forbudt”