print Energifordeling pr stk

Kokostoppe

Af Majbritt L Engell, Netslank 226 kcal pr stk (44g)

Varer til 14 stk

Ingredienser til 14 stk

100 g kokosolie
210 g kokosmel
75 g Sukker eller Suvida Sødebagemiddel eller Perfect fit
revet skal fra citron
3 bæger æggehvide (150 G)
100 g mørk chokolade (70-85%)

Fremgangsmåde

Smelt kokosolien. Tilsæt revet citronskal.

Rør kokosmel og sukker sammen

Pisk æggehviderne stive.

Vend olien med kokosmel blandingen og vend derefter forsigtigt de stive æggehvider i.

Form 14 kokostoppe med en spiseske eller med hænderne og bag dem i ovnen 10 min, 160 grader (varmluft ovn).

Lad dem køle helt af. Fx på køl eller i fryseren.

Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp bunden af hver kokostop i chokolade.

Lad dem stivne på køl eller på et stykke bagepapir.

Opbevares på køl.