Krydderkage med rom og tørrede frugt
193 kcal pr stk (98g)
Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
100 g Suvida Sukkererstatning
4 æggehvider
1 æg
50 g flydende Kærgården eller rapsolie
2 tsk romessens
4 dl minimælk
50 g usødet tranebær, se netbutikken
30 gram tørrede abrikoser
½ tsk salt
2 tsk kanel
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk vanilje
1 tsk stødt eller fintrevet ingefær
1,5 spsk flydende Suvida
2 tsk bagepulver
150 g hvid hvedemel
200 g mandelmel
Pynt:
Suvida Flordrys
Suvida topping sauce, choko
Fremgangsmåde
Æggehviderne piskes godt sammen med Suvida sukkererstatning.
Pisk i en anden skål olie og det hele æg sammen.
Tilsæt romessens, mælk, tranebær, hakkede tørrede abrikoser, krydderier og flydende Suvida.
Vend det sammen med æggehvidemassen.
Bland bagepulver, hvid hvedemel og mandelmel og vend det i dejen.
Kom hele dejen i en rand-kageform. Smør formen med lidt rapsolie før dejen kommer i.
Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Lad kagen køle af.
Pynt kagen med Suvida fordrys ved at drysse det hen over kagen med fingrene og fordel Suvida chokoladesauce ud over kagen.
Opskrift af
Seneste kommentarer