print Energifordeling pr portion

Kyllinge-netter, svampesovs og lynstegte asparges

Af Majbritt L Engell, Netslank 540 kcal pr portion (481g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

150g Kylling, hakkekød
1 Æg
100g Broccoli, fint hakket
30 g Mandelflager
2 spsk HUSK eller Elverbrødsmelblanding
List salt og peber samt en knsp stødt muskat
100g Champignon, skåret i skiver
6g Olivenolie
45 g Piskefløde Øko, Arla (ca 1/2 dl)2
250g Asparges
10g Olivenolie

Fremgangsmåde

Lav en fars af hakket kylling, æg, finthakket broccoli rugmel, salt og peber.

Form kødet til krebinetter. Dvs mellemstore hakkebøffer. Steg dem i fedtstof på 4-6 minutter på begge sider.

Svits champignon på en pande i olivenolie. Drys med salt og peber samt stødt muskat. Tilsæt fløden og lad det simre 5-8 minutter.

Svits de friske grønne asparges i olivenolie i 5-8 minutter. Vend dem løbende med en paletkniv.

Anret retten på en tallerken.

Tip: Server evt. et par nye kartofler til retten.

Tip: Erstat