Kyllinge-netter, svampesovs og lynstegte asparges
540 kcal pr portion (481g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
150g Kylling, hakkekød
1 Æg
100g Broccoli, fint hakket
30 g Mandelflager
2 spsk HUSK eller Elverbrødsmelblanding
List salt og peber samt en knsp stødt muskat
100g Champignon, skåret i skiver
6g Olivenolie
45 g Piskefløde Øko, Arla (ca 1/2 dl)2
250g Asparges
10g Olivenolie
Fremgangsmåde
Lav en fars af hakket kylling, æg, finthakket broccoli rugmel, salt og peber.
Form kødet til krebinetter. Dvs mellemstore hakkebøffer. Steg dem i fedtstof på 4-6 minutter på begge sider.
Svits champignon på en pande i olivenolie. Drys med salt og peber samt stødt muskat. Tilsæt fløden og lad det simre 5-8 minutter.
Svits de friske grønne asparges i olivenolie i 5-8 minutter. Vend dem løbende med en paletkniv.
Anret retten på en tallerken.
Tip: Server evt. et par nye kartofler til retten.
Tip: Erstat
Opskrift af
Seneste kommentarer