Varer til 4 person
Ingredienser til 4 person
200 g røget laks i skiver
75 g fromage frais eller kvark 1 %
30 g friskost naturel eller med grønne urter
1 spsk friskhakket persille (3 g)
1 spsk purløg (3 g)
180 g grøn salat
1 spsk frisk dild (5 g)
50 g citron
Salt og peber
Evt. røde kaviar til pynt
Fremgangsmåde
Rør fromage frais og friskost sammen til en glat masse. Kom friskhakket persille og purløg i. Smag til med salt og peber. Fordel laksen på bagepapir og lav en firkant. Der må ikke være nogen huller. Fordel fromage frais-blandingen på laksen i et jævnt lag. Rul forsigtigt laksen sammen til en roulade. Brug bagepapiret til at trække med. Fold bagepapiret rundt om, og kom den i en plastikpose. Kom den i fryseren. Når den er frossen tages den ud og skæres i skiver. Læg dem på en tallerken til optøning. Anret ved at lægge 2-3 skiver lakseroulade på en bund af fintsnittet grøn salat. Pynt med dild og citron, evt. røde kaviar. Rouladen kan holde sig i ca. 2-3 uger i fryseren.
Opskrift af
Seneste kommentarer