Varer til 4 person
Ingredienser til 4 person
Kødsovs:
2 løg
4 fed hvidløg
600 g hakket oksekød
2 dåser hakkede flåede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
salt og peber
2 spsk balsamicoeddike
1 oksekødsbouillonterning
Lasagneplader:
2 store squash
1 stor aubergine
Bechamel:
250 ml Milda fløde
175 g revet ost
1 knps muskatnød
Fremgangsmåde
Hak løg og pres hvidløg. Svits det i en stor gryde i lidt olie. Tilsæt hakket oksekød og svits til det er brunet. Tilsæt tomat, salt, peber, balsamico og bouillon. Lad kødsovsen simre under låg ved svag varme i 10-15 minutter.
Imens klargør du lasagnepladerne:
Halver squash og aubergine - skær dem i tynde skiver på langs.
Bechamelsovs:
Opvarm forsigtigt 100 g revet ost i en lille kaserolle sammen med fløden mens du pisker i den. Tilsæt muskatnød.
Smør et ovnfast fad med lidt olie og fordel et tyndt lag kødsovs. Fordel derefter et lag med squash og fordel endnu et lag kødsovs samt lidt bechamelsovs. Fordel et lag aubergine, kødsovs og bechamel - fortsæt processen og slut med et lag kødsovs.
Bag retten ved 180 grader varmluftovn i 30--35 minutter. De sidste 15 minutter fordeler du den sidste revede ost over lasagnen.
Tip! Retten kan også laves med hakket kyllingekød.
Opskrift af
Seneste kommentarer