print Energifordeling pr portion

Lasagne med kylling

Af Ida, Netslank 462 kcal pr portion (471g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
3 tsk karry
700 g hakket kyllingekød
200 g revet gulerod
1 squash (250 g)
2 spsk tomatpure
1 tsk stødt muskatnød
2 spsk oregano, finthakket tørret eller frisk
4 dl mornaysauce 5% fx Karolines Køkken
100 g lasagneplader (de fiberrige)
80 g revet ost max 30+/16%
salt og peber

Fremgangsmåde

Hak løget fint, pres hvidløget, og svits det i olien med karry.

Tilsæt kyllingekødet, og lad det simre i 5 minutter.

Drys med salt og peber.

Skræl gulerødderne, riv dem og squashen på den grove side af rivejernet, og kom det i gryden til kyllingen.

Tilsæt tomatpure, og drys med salt og peber, stødt muskat og oregano.

(Tilsæt evt. også chili, basilikum eller spidskommen

alt efter, hvad smag du ønsker).

Lad det simre videre i ca. 8-10 minutter.

Rør undervejs.

Læg bagepapir i et ildfast fad.

Start nu med et lag af kyllingesovsen, derefter lidt mornaysauce, derefter et lag lasagne plader.

Fortsæt med et lag kødsovs, mornaysauce og plader igen.

Slut af med kødsovs, den sidste mornaysauce og revet ost.

Drys med lidt stødt muskatnød til sidst.

Bag i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.