Varer til 25 portion
Ingredienser til 25 portion
50 g cashewnødder
80 g hørfrø
50 g mandler
30 g fiberstrø
50 g SuperSød, eller Sukrin eller Multisød
50 g tørret abrikos
40 g sojaflager eller rugflager
40 g græskarkerner (disse kan du også riste på en tør pande)
1 knsp kanel
½ tsk. vanilje pulver
Fremgangsmåde
Hak cashewnødderne groft og rist dem og hørfø på en tør pande ved middel varme. Hørfrøene vil hoppe pga. varmen. Ryst derfor panden undervejs og læg evt et stænkelåg over.
Efter ca. 3-5 minutter hæles fiberstrø og SuperSød på. Rør rundt og lad det smelte. Hæld det over på et stykke bagepapir og lad det køle af. Hak mandlerne groft og de tørrede abrikoserne meget fint.
Når nøddemassen er afkølet knuses den med hænderne og blandes med sojaflager, græskarkerner, kanel, vanilje, mandler og abrikos.
Lad myslien køle helt af inden du kommer den i en lufttæt beholder, så holder den sig længere.
Tip: Opbevares i et lufttæt glas med låg. Spises ovenpå fx skyr, kvark eller fromage frais
Opskrift af
Seneste kommentarer