Nøddehjerter med chokotop
161 kcal pr stk (39g)
Varer til 10 stk
Ingredienser til 10 stk
100 g mandelmel
2 spsk Sukrin+
1/2 tsk vaniljepulver
4 spsk flydende oliemargarine
Fyld:
50 g hasselnødder
100 g sukkerfri chokolade,
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, Sukrin+ og vaniljepulver og ælt det sammen med flydende fedtstof. Fordel dejen i 10 muffinforme. Dejen er meget løs.
Tryk den ned i formene og lidt op ad kanterne, som var det en tærtedej. Prik i dejen med en gaffel. Bag dem ved 160 grader 15-20 minutter. Lad dem køle lidt, før du kommer chokoladefyld i.
Rist hasselnødderne på en tør pande i 3-4 minutter. Ryst panden undervejs. Hak nødderne groft. Hak derpå chokoladen groft og kom den i en skål. Varm fløden op i en gryde. Den skal bare lige bringes i kog. Hæld den over chokoladen og rør i chokoladen, indtil den er smeltet og massen har en ensartet konsistens. Fordel chokolademassen i nøddebundene og top med de hakkede hasselnødder.
Stil kagerne på køl i minimum 1 time. Opbevares i køleskabet.
Info: Kagerne kan fryses
Opskriften er fra: VIS BARE ARME
Opskrift af
Seneste kommentarer