Varer til 25 stk
Ingredienser til 25 stk
1 stk Woodies orange chokolade (sukkerfri)
20 gr mandler
5 stk halve valnødder
4 spsk Fiberstrø eller Fiber sund
4 spsk sukkerfri solbær syltetøj
1 spsk revet appelsinskal (øko)
1/2 tsk kanel
1 tsk vanilje pulver
100 gr sukkerfri chokolade
1/2 tsk kardemomme
Evt. nellike
Fremgangsmåde
Hak Woodies, mandler og valnødder.
Kom fiber strø i en skål sammen med Woodies og nødder/mandler.
Tilsæt revet appelsinskal, solbær syltetøj og krydderierne til det ovenstående. Rør blandingen godt sammen.
Smelt den sukkerfri mørke chokolade i et vandbad og hæld den over blandingen.
Bland det hele godt med hånden eller med en ske.
Læg det på et stykke bagepapir og rul det til en lang pølse.
Læg det på køl i min 30 min, hvorefter det skæres ud i ca 25 små stykker.
Tip: Skær kun de stykker ud, du skal bruge, og læg resten i fryseren i bagepapiret. Når du skal servere konfekt, skærer du de små stykker ud direkte fra fryseren og putter resten ind igen. Kan holde sig mindst en uge på frost (længere har vi ikke testet).
Server de små stykker konfekt som små kugler, hvori du kommer en hel mandel. Sørg for, at mandelen er dækket af konfektmasse. Mums….
Opskrift af
Seneste kommentarer