Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
75 g svesker
60 g mandler/mandelmel
1 spsk. kokosolie (kan erstattes med rapsolie)
75 g sukkerfri choko-nøddesmør (Cavalier)
60 g kokosmel
3 spsk. kakaopulver
1 tsk. salt
5-8 dråber romessens
Pynt: 50 g pistacienøddemel, frysetørret jordbærpulver eller blåbærpulver
Fremgangsmåde
Kog sveskerne i vand i ca. 10 minutter. Hæld alt vandet fra og blend dem med en stavblender.
Mal mandlerne i en kaffekværn, blender eller minihakker.
Rør begge dele sammen med de resterende ingredienser.
Lad massen stå på køl nogle timer.
Tril konfektmassen til små kugler.
Rul dem i frysetørret jordbærpulver, blåbærpulver eller pistacenøddemel.
Pistacenøddemelen laver du ved at blende pistacenødder i en minihakker.
Opbevares i køleskabet.
Opskrift af
Seneste kommentarer