Varer til 32 stk
Ingredienser til 32 stk
300 g rugmel
½ tsk bagepulver
1 tsk salt
85 g finthakkede mandler
100 g hørfrø
50 g sesamfrø
1 spsk rosmarin
3 dl vand
50 g olivenolie
Drys:
1 spsk havsalt
100 g revet ost
2 spsk rosmarin
Fremgangsmåde
Bland rugmel, bagepulver, salt, mandler, hørfrø, sesamfrø og rosmarin sammen.
Tilsæt vand og olie og bland dejen godt sammen.
Fordel dejen på to bageplader med bagepapir. Brug en spatel, som du jævnligt dypper i vand til at glatte dejen ud med, så bagepladerne bliver dækkede med et tyndt lag dej. Drys med havsalt, ost og rosmarin.
Forbag knækbrødene ved 220 grader i 12-15 minutter. Tag bagepladerne ud og skær eller klip 16 knækbrød ud af hver dejplade.
Fordel knækbrødene på bageriste og efterbag dem ved 100 grader i 30 minutter.
Opskrift af
Seneste kommentarer