print Energifordeling pr pers.

Ovnbagt lange med skaldyrsfyld

Af Majbritt L Engell, Netslank 349 kcal pr pers. (383g)

Varer til 1 pers.

Ingredienser til 1 pers.

150g Langefilet
salt og peber
1 spsk tørret estragon
50g philadelphia light
50 g krebsehaler eller rejer
1 Citron
1 håndfuld frisk løvstikke eller persille
1 stykke agurk
1 tomat eller 5 cherrytomater
1/4 rødløg
15 sukkerærter
2 spsk Olivenolie
20g Citronsaft, friskpresset

Fremgangsmåde

Læg fisken i et ildfast fad.

Drys med salt og peber samt tørret estragon.

Smør fisken med ost og drys med krebsehaler.

Luk fisken sammen.

Pres citronsaft over fisken. Læg evt skiver af citron ovenpå fisken.

Bag den i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 min.

Hak løvstikke, rødløg, sukkerærter, agurk og tomat og bland en salat.

Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber og hæld den over salaten.