Peanut-chokolade hjerter
210 kcal pr stk (38g)
Varer til 14 stk
Ingredienser til 14 stk
225g Peanutbutter eller Mandelsmør
60g Peanuts eller saltede cashewnød
30g Macadamianød
25g Sukrin Gold
1/2 tsk vaniljepuver
50g Smør
1 plade Cavalier Stevia Hvid plade m. rice crisp
1 plade Chokolade min 70%
Fremgangsmåde
Hak nødderne og hvid chokolade groft. Smelt peanutbutter i en kasserolle og tilsæt smørret, de 2 slags hakkede nødder, sukrinen og vaniljen. Når det hele er godt blandet, hælder du blandingen over i hjerteformet silikoneforme eller en rugbrødsform beklædt med husholdningsfilm og sætter den på frost nogle timer.
Smelt chokoladen over et vandbad. Smelt rigeligt så de er nemme at dyppe i chokoladen
Stil hjerterne tilbage i fryseren og lad chokoladen sætte sig.
Opbevares i fryseren.
Tage ud ca 5 min før servering for de ikke smelter for meget.
Opskrift af
Seneste kommentarer