Pizza med frisk tun og pesto
530 kcal pr portion (540g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
500 g blomkål
100 g parmesan
1 tsk tørret oregano
2 spsk Fiberhusk eller loppeskallefrø
2 æg
1 knsp salt
Topping
15 g pesto
2 store tomater, gerne i forskellige farver
35 g parmesan
100-150 g rå sushi tun (købes hos en
skemand) eller alternativt røget laks
Lidt frisk rucola
Lidt saltflager
Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Riv blomkålen på den grove side af et rive- jern eller blend den i en foodprocessor.
Riv parmesanen fint. Bland blomkål, parmesan, tørret oregano, loppeskallefrø, æg og salt. Rør det hele godt sammen. Smør dejen ud på en bageplade belagt med bagepapir. Form dejen til en rund pizzabund. Bag bunden i ovnen i ca. 30-40 minutter, til den er fast og gylden i farven.
Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen. Bag pizzaen 5-10 minutter mere til tomaterne bliver let bløde. Riv parmesanen på siden af et rivejern eller med en kartoffelskræller, så den bliver til tynde flager. Skær tunen i tynde skiver. Pynt pizzaen med parmesan, skiver af rå tun, pesto og frisk rucola. Drys med lidt salt.
Tip: Denne opskrift er fra Tarme i Topform
Opskrift af
Seneste kommentarer