Proteinbar med chokolade
128 kcal pr stk. (44g)
Varer til 16 stk.
Ingredienser til 16 stk.
80g BageSød eller perfect fit eller SUVIDA søde-bagemiddel
100g Sojaflager
100g Chokolade 70%
100g Abrikos, tørret
20g Kakao pulver
50g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao eller Sun Warrior chokolade
100g cashewnøddesmør eller Peanutbutter
3 bæger pasteuriserede æggehvider ( 150g)
Fremgangsmåde
Bland bagesød, sojaflager, hakket chokolade, hakket abrikoser, kakao, og proteinpulver i en skål.
Tilsæt cashewnøddesmør og æggehvide og rør det hele sammen til en ensartet masse.
Fyld massen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.
Bag proteinbarerne i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 min.
Lad massen køle af og skær den i skiver.
Opbevares på køl.
Tip spis 2 stk lige efter træning eller brug snacken som kage til kaffen.
Opskrift af
Seneste kommentarer