Råkost med figner og friske urter
215 kcal pr personer (357g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
3-4 gulerødder
1/2 stk rødkålsspidskål eller alm rødkål
1 bundt persille
1 bundt løvstikke
2 spsk nigellafrø
20g pistacienødder, tørristet
1 stk granatæble
1 citron
3 spsk olivenolie
Evt. 3-5 dråber flydende stevia eller sød
1 håndfuld rødbeddespirer
2 friske figner
Fremgangsmåde
Riv gulerødder groft og snit kålen fint. Hak persillen og løvstillen fint.
Vend det hele sammen i en skål.
Rist nigellafrøene og pistacienødderne på en tør pande.
Lad dem køle lidt af på en tallerken.
Del granatæblet og bank med en grydeske på bagsiden af skallen, så kernerne kommer ud. Kom dem i råkosten sammen med frø og nødder.
Pres citronen, riv skallen og rør saft pg skal sammen med olivenolie, flydende sødemiddel, salt og peber og hæld dressingen over salaten.
Pynt med rødbeddespirre og friske figner skårret i både.
Opskrift af
Seneste kommentarer