Rejecoktail
331 kcal pr portion (543g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
200 g spidskål, fintsnittet
50 g babyspinat
50 g edamamebønner
250 g cherrytomater, finthakkede • 1 agurk, finthakket
100 g bladselleri, finthakkede • 250 g rejer i lage
150 g skyr
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
2 tsk. flydende honning
salt og peber
krydderurter: dild, persille, purløg
Fremgangsmåde
Bland grøntsagerne, og del dem i 2 portioner.
Rør skyren med mayonnaise, ketchup, paprika og honning.
Smag til med salt og peber. Fordel dressingen i to portioner.
Fordel en portion dressing ud over en portion salat, pynt med frisk dild, persille og purløg. Top med rejer.
Spis 1 portion til frokost og 1 portion til aftensmad.
Opskriften er fra vores bog plus 40 minus 10
Opskrift af
Seneste kommentarer