Rejesalat med avocado, hytteost og blomkål
399 kcal pr portion (595g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
120 gr rejer
100 gr hytteost
2 stk stængler blegselleri
50 gr agurk
100 gr blomkål
1 spsk tomat salsa fx fra Netto
1 stk gulerødder
50 gr advocado
10 gr mandler
salt
peber
estragon
karry
Eventuelt lidt citronsaft
Fremgangsmåde
Rengør blomkålen og bræk den i meget små buketter.
Snit blegsellerien og hak agurken groft.
Skær guleroden i skiver på skrå og skær avocadoen i tern.
Rør blegselleri, blomkål, gulerod, og avocado sammen med hytteost, salsa, salt og peber, estragon samt evt lidt karry.
Anret rejer og blomkålsblandingen på en tallerken.
Pynt med hakkede mandler, der er ristet på en tør pande.
Tips: Rejerne kan erstattes med krebsehaler eller kylling i tern.
Blomkålen kan koges – men kun et kort øjeblik, så der stadig er ”bid”i dem.
Opskrift af
Seneste kommentarer