Varer til 16 portion
Ingredienser til 16 portion
5g Frysetørret bær
60 gram Mandler
200g Chokolade 70%
3 bar Isis softbar karamel
12 stk Marshmellows, sukkerfri
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på ca. 180 grader. Mandler lægges ud på en bradepande med bagepapir og kommes i ovnen når den er varm. Rist mandler i 5 minutter. Køl af.
Smelt chokoladen over vandbad. Imens: skær easisbarerne ud i mindre stykker, klip skumfiduserne over i 2-4 stykker.
Bland skumfiduser, easisbarer og de afkølede mandler i en skål, hæld den varme chokolade ud over og rør det godt sammen, så alle ingredienserne er dækket med chokolade.
Kom blandingen i en form med bagepapir og drys med frysetørret bær. Sæt formen med blandingen i køleskabet eller fryseren indtil chokoladen er størknet. Skær ud i mundrette stykker, i alt 16 stk. Serves kølige. Opbevares dem på køl.
Opskrift af
Seneste kommentarer