Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
30 g sorte ris eller fuldkornsris, koges i vand efter anvisning på posen
250 g rødkål eller rød spidskål
100 g honningmelon, skåret i både
150 g agurk, skåret i tern, skrælles
evt. først
et stort bundt frisk koriander
60 g edamamebønner uden skal
1 spsk. pistacienøddeolie eller sesamolie
1⁄2 tsk. wasabi-pasta
saften fra 1 limefrugt
sorte saltflager
frisk peber
15 g cashewnødder, tørristede
150 g tun, frisk eller fra dåse (spis 75 g til frokost og 75 g til aften)
Fremgangsmåde
Bland kogte ris med rødkål, hon- ningmelon, agurk, koriander og edamamebønner. Bland olien med wasabi og limesaft, og vend det i salaten.
Drys med salt og peber og tørristede cashewnødder.
Del salaten i 2 portioner.
Fordel tunen over hver portion salat.
Hvis tunen er frisk, kan du skære den i skiver og vende den i soja, inden du serverer den. Spis 1 portion til frokost og 1 portion til aftensmad.
Tip: Top evt. med lidt forårsløg i skiver.
Opskriften er fra vores bog PLUS 40 minus 10.
Opskrift af
Seneste kommentarer