Rødkålssalat med blomkål og linser
257 kcal pr portion (314g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
1 spsk pinjekerner
1 dl sorte linser eller 1/2 dåse forkogte linser
200 g rødkål
150 g blomkål
2 spsk ekstra jomfru olivenolie eller ekstra jomfru olivenolie med chokoladesmag
Saft fra 1 lime
Lidt saltflager eller almindeligt salt
100 g hindbær
en håndfuld frisk brøndkarse
Topping
8 ananaskirsebær
Fremgangsmåde
Rist pinjekerne på en tør pande et par minutter. Lad dem køle af.
Kog linserne i vand efter anvisning på pakken. Ca. 20-30 minutter ved middel varme.
Snit rødkålen i tynde strimler. Pluk blomkålen til buketter.
Vend det hele sammen med olie, limesaft og drys med saltflager samt pinjekerner.
Pynt med brøndkarse og hindbær.
Del ananaskirsebærrene og fordel dem over salaten.
Tip: Serveres sammen med fx et stykke laks eller 1-2 kyllingelår.
Opskrift af
Seneste kommentarer