Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
2 peberfrugter (røde)
1 bakke blomme tomater
1 bundt radisser
1 bundt persille
1 avocado
150 g hytteost
12 g olivenolie med citronsmag
1-2 blommer/ i alt 100 gram
saften fra en limefrugt
evt. 1 tsk grovkornet sennep
30 g mandler (evt med salt)
Fremgangsmåde
Skær peberfrugterne i grove tern og halver tomaterne.
Snit radisserne i skriver og hak persillen.
Kom det hele i en skål
Del avocadoerne og klem indholdet ud. Kasser stenene. Kom avocado, hytteost og olie i salaten og mas det ind i grøntsagerne. Hak blommerne og kom dem i salaten. Vend det hele.
Pres limesaften ud i et glas, rør den med sennep og vend det i salaten. Drys evt med salt og frisk kværnet peber. Drys med mandler på toppen.
SKØN SALAT TIL FISK, ELLER TIL EN BØF.
Opskrift af
Seneste kommentarer