Rustik rødkålssalt med perlerug, granatæble, chokolade og lakrids
278 kcal pr portion (214g)
Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
30 g perlerug eller perlespelt
8 pekannødder
120-150 g rødkål
lidt friske basilikumblade eller spinatblade
lidt skiver af rødløg
20 g granatæble kerner
10-20 g blåbær
10-20 g hindbær
en håndfuld frisk koriander, hakkes groft
en håndfuld frisk timian, hakkes groft
1 spsk olivenolie med chokoladesmag
saften fra 1/2 lime
1 knsp Johan Bülow lakridsrodsgranulat
5-10 g mørk chokolade, finthakket
1 spsk frysetørret bær (kan sagtens undlades)
Fremgangsmåde
Kog kernerne som anvist på posen. Brug cirka 50 g kogte kerner.
Rist nødderne på en tør pande nogle minutter.
Snit kålen og vend den med kogte kerner, basilikumblade/spinat, skiver af rødløg, granatæblekerner, blåbær, hindbær, friske koriander og timian
Vend det hele med olie og limesaft, Drys med lakridsrodspulver og salt og top med hakket chokolade og frysetørret bær.
Denne opskrift er fra vores bog Frk Skrump 10 ugers boostkur.
Opskrift af
Seneste kommentarer