Sej med nigellafrø og hvidkålssalat
382 kcal pr Personer (556g)
Varer til 2 Personer
Ingredienser til 2 Personer
400-500 g sej eller torsk
1-3 spsk nigellafrø
1 spsk estragon (tørret)
salt og peber
1 øko-citron, skåret i skiver
Hviskålssalat
1 grøn peberfrugt eller squash
100 g hvidkål
200 g blandede friske bær
100 g kvark
skal og saft af 1/2 citron
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
salt og peber
evt. 3-5 dråber flydende sødemiddel
frisk timian
Fremgangsmåde
Læg fisken på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Drys med nigellafrø, estragon, salt og peber. Dæk fisken med citronskiver. Pak den i bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter.
Snit peberfrugten og kålen og bland dem. Rør kvark, citronsaft og -skal, pressett hvidløg, olie, salt og peber sammen. Smag evt. til med sødemiddel. Vend salaten med dressingen. Pynt med friske bær og timian.
Opskriften er fra: VIS BARE ARME
Opskrift af
Seneste kommentarer