print Energifordeling pr Personer

Sesampaneretflæsk med vovet persillesovs

Af Majbritt L Engell, Netslank 388 kcal pr Personer (378g)

Varer til 4 Personer

Ingredienser til 4 Personer

600g svinebryst, kogestykke med flæsk
1 dl mælk
50g sesamfrø
salt

PERSILLESOVS
500g broccoli
2½ dl Milda Cremefine 7%
200g hytteost 1.5%
1 bundt persille
½ tsk stødt muskat
salt og peber
evt. 1 tsk Maizena

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 225 grader. Bank flæskestykkerne flade med hænderne. Vend dem i mælk og derefter i sesam. Læg det sesampanerede flæsk på en bagerist og sæt den på øverste rille i den varme ovn. Det skal stege ca. 30-45 minutter i alt. Vend flæskestykkerne efter 10 minutter og derefter løbende. De er færdige, når de er gyldne og sprøde. Server dem med et drys salt.

PERSILLESOVSEN:

Snit toppen af broccolien, så du kun får buketterne med. Kom det i en gryde sammen med Milda og varm op til det småkoger. Læg låg på og lad det simre i ca. 5 minutter.

Tilsæt derefter finthakket persille og hytteost samt stødt muskat og salt og peber.

Læg låg på og lad det simre yderligere ca. 4-5 minutter.

Jævn evt. sovsen med 1 tsk Maizena.

DENNE OPSKRIFT ER FRA - SPIS DIG I BALANCE