Skinketoast
430 kcal pr portion (375g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
4 skiver Elverbrød, se opskrift side 129
40 g pesto, grøn eller rød
200 g skinke eller kylling pålæg eller en rest kød fra dagen før
100 g mozzarella 45+, skåret i skiver, eller almindelig ost
160 g gulerod, skåret i stave
150 g spidskål, skåret i både
100 g cherrytomater
Eventuelt frisk basilikum
Fremgangsmåde
Fordel pestoen på 2 skiver Elverbrød, og kom skinke og mozzarella på.
Måske synes du, at der er meget fyld, og det er der, men det sikrer, at du bliver mæt og fedtforbrænder.
Kom de 2 andre skiver Elverbrød over, så du står med 2 sandwich.
Før servering:
Varm ovnen i 15 minutter ved 180 grader. Spis grøntsagerne til som snack.
Spis 1 portion til frokost og 1 portion til aften.
Opskriften er fra bogen PLUS 40 MINUS 10
Opskrift af
Seneste kommentarer