Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
50 g kyllinge- eller kalkunpålæg
30 g brie eller vesterhavsost, skåret i skiver
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpressetrapsolie
1 tyk skive spidskål, min. 50 g
1 tsk. smør
Salt og peber
1 stort æg
2-3 salat blade
Evt. lidt frisk koriander
10 g valnødder eller mandler
Lidt saltflager og peber
Fremgangsmåde
Fordel skriver af brie mellem kyllingepålægget. Varm olie på en mellemstor pande. Steg kylling og brie på panden, til brien er smeltet. Tag det af panden, og læg det på en tallerken. Steg kålskiven i smør 1-2 minutter på hver side. Tag kålen af panden, og læg den oven på kyllingen og brien. Steg spejlægget på panden i ca. 3-4 minutter. Anret spejlæg-maden. Læg først salatblade på en tallerken. Læg spejlæg-maden oven på salaten. Pynt med koriander og valnødder. Drys med saltflager og peber.
Tip: Du kan erstatte kyllingen med et ekstra spejlæg.
Kulhydrat pr. portion: 6 g
Protein pr. portion: 28 g
Ved vægt over 100 kg: Spis et 25 g ekstra pålæg og en ekstra skrive brie.
Opskriften er fra bogen Grøn Keto
Seneste kommentarer