print Energifordeling pr portion

Spidskålssalat med macadamianødder og dijonnaisedressing

Af Majbritt L Engell, Netslank 249 kcal pr portion (225g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

18 hasselnødder
12 macadamianødder
200 g spidskål
1 rødpeberfrugt
2 forårsløg
50 g sukkerærter
1 fersken
saften fra 1 citron
2 spsk dijonnaise
2 spsk pesto

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande 2-3 minutter.

Snit spidskålen i tynde strimler.

Skær peberfrugten i strimler, og forårsløgene i tynde skiver. Skær sukkerærterne på langs og ferskenfrugten i både.

Bland salaten.

Rør citronsaft, dijonnaise, pesto, salt og peber sammen.

Vend det med salaten. Top med de ristede nødder.

Rigtig lækker salat til en god bøf.