Spidskålssalat med macadamianødder og dijonnaisedressing
249 kcal pr portion (225g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
18 hasselnødder
12 macadamianødder
200 g spidskål
1 rødpeberfrugt
2 forårsløg
50 g sukkerærter
1 fersken
saften fra 1 citron
2 spsk dijonnaise
2 spsk pesto
Fremgangsmåde
Rist nødderne på en tør pande 2-3 minutter.
Snit spidskålen i tynde strimler.
Skær peberfrugten i strimler, og forårsløgene i tynde skiver. Skær sukkerærterne på langs og ferskenfrugten i både.
Bland salaten.
Rør citronsaft, dijonnaise, pesto, salt og peber sammen.
Vend det med salaten. Top med de ristede nødder.
Rigtig lækker salat til en god bøf.
Opskrift af
Seneste kommentarer