Tærte med broccoli og ricotta
462 kcal pr personer (317g)
Varer til 4 personer
Ingredienser til 4 personer
Tærtebund:
120g Rugmel
1 æg
200g Kvark
3 spsk Rapsolie eller macadamianødolie
1/2 tsk salt
2 tsk tørret rosmarin
Fyld:
½ squash
1 Broccoli
150g Ricotta
6 æg
3 spsk fløde
1/2 tsk karry
1/2 tsk stødt muskatnød
salt og peber
Fremgangsmåde
Rør rugmel, æg, olie, kvark, rosmarin og salt sammen.
Fordel dejen i en smurt tærteform (25 cm i diameter). Tryk dejen på plads med fingrene. Dyb vand i fingrene undervejs, hvis dejen hænger fast.
Prik i dejen med en gaffel.
Forbag tærtebunden i 20 min. ved 180 grader varmluft.
Skær squashen i skiver og læg den i bunden af den forbagte tærte.
Pluk broccolien til små buketter og fordel den ud over. hak stokken og læg den med i tærten. Læg klatter af ricotta.
Pisk æg sammen med fløde og tilsæt salt, peber, karry og stødt muskat.
Bages i ovnen ved 175 grader varmluft ca 50-60 min. Til æggemassen har sat sig.
Spises som den er eller sammen med grøntsagsstave.
Opskrift af
Seneste kommentarer