print Energifordeling pr portion

Tærte med tofu og rødløg

Af Ida, Netslank 439 kcal pr portion (454g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

Bund
1 pk hvidt fiberbrød-dejblanding fra Isis
25 g gær
Fyld
300 g broccoli
1 rødløg
8 spsk soja
2 tsk karry
400 g tofu
2 æg
4 æggehvider
300 g hytteost
2 spsk friskhakket persille
saften fra en lime
salt og peber
100 g revet ost, max 30+/16%

Fremgangsmåde

OBS! Isis Fiberbrødsblanding er desværre udgået. Du kan i stedet bruge hvid hvedemel eller hvis du vil gøre den endnu nemmere kan du bruge en tortillapandekage. På den måde bliver tærten samtidig PCO- og flad mave venlig.

Bund

Bland fiberbolledejen, som anført på pakken.

Tag 200 g af den færdige dej, og fordel det i en tærteform, som er beklædt med bagepapir.

Du kan med fordel trykke dejen ud i formen.

Hvis formen er for stor, så fold en kant af fx sølvpapir eller bagepapir, så formens diameter passer til dejens størrelse.

Fyld

Pluk broccoli til buketter, og snit løget fint.

Rist broccoli og rødløg på en pande i 2 spsk soja og karry i ca. 5 minutter ved middelvarme. Skær tofuen i tern, og rist den med på panden sammen med 2 spsk soja, til det er gyldent.

Fordel det ud over tærtebunden.

Pisk æg og æggehvider sammen, og vend hytteost, persille, lime, salt, peber og revet ost i æggeblandingen.

Hæld dette over tærten.

Bag tærten i en forvarmet ovn ved

200 grader i ca. 20-30 minutter.

Løft bagepapiret, og bank på tærtebunden.

Hvis den lyder hul, er tærten færdig.

Server tærten varm. Du kan evt. tilberede tærten på forhånd og blot varme den i ovnen inden servering.