print Energifordeling pr stk

Tortillachips

Af Majbritt L Engell, Netslank 14 kcal pr stk (3g)

Varer til 80 stk

Ingredienser til 80 stk

4 tortilla pandekager (lille størrelse)
3 dl oliven oliesaltevt. chili eller tørret paprika

Fremgangsmåde

Skær tortillaerne i kvarte.Skær dem derefter ud i små trekanter. Så du i alt får ca 80 stk.Varm olien op i en pande eller en kasserolle og tilsæt lidt salt samt evt. chili eller paprika. Skrue lidt ned for varmen så at olien ikke brænder på.Læg 6-10 stykker tortilla i olien af gangen. Når de bliver gyldne i kanten skal du vende dem fx med en gaffel , en hulske eller og grydeske.Tag dem op fra olien og kom nye tortillastykker i.Læg dem derefter på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af.Drys evt. med lidt ekstra salt når de er færdige.