Varer til 10 stk
Ingredienser til 10 stk
100g Gulerod, revet groft eller fint (erstat eventuelt med spinat)
4 stk æg
150g Hytteost
lidt salt
5g Bagepulver
10g Skallin, Loppeskallefrø eller FiberHusk
40g Rapsolie, til stegning
Lidt vand som tilsættes efter du har bagt 2-3 vafler, ca 1-1,5 dl
Fremgangsmåde
Varm vaffeljernet op.
Pensl med olie på begge sider.
Blend alle ingredienserne i en skål med en stavblender.
Pensl vaffeljernet med olie.
Når du bager den første vaffel skal du give jernet lidt ekstra olie.
Fordel 2 spsk. dej på vaffelpladen. Dejen må ikke fordeles helt ud til kanten, da den så yder ud, mens va en bages. Luk vaffeljernet og steg vaflen i ca. 1-2 minutter, før du kigger til den. Gentag, til der er lavet 10 va er.
Tilsæt gerne lidt vand til dejen, når du har bagt 1-2 vafler, da dejen bliver tykkere, jo længere tid den står.
Tip:
Brug vaflerne som protein i dine måltider.
Opskriften er fra vores bog Tarme i Topform.
Opskrift af
Seneste kommentarer