print Energifordeling pr stk

Valnøddeknækbrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 126 kcal pr stk (48g)

Varer til 16 stk

Ingredienser til 16 stk

150g Valnød
150g Hørfrø
100g Havregryn
100g Sesamfrø
12g HUSK eller skallin
5g Bagepulver
salt, 2 tsk
evt 1 knsp kanel
250 dl Vand,

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 160 grader.

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor til mel i en foodprocessor eller en minihakker.

Ælt det hele god sammen. Fordel dejen på et stykke bagepapir.

Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir.

Skær knækbrødene med en skarp kniv så du får 4 rækker. Skær modsat vej, igen så du får 4 rækker. Dvs 16 knækbrød i alt.

Bages ved 160 grader varmluft ovn i ca 45-40 minutter.

TIP: Opskriften er fra bogen Tarme i Topform.