Varer til 8 person
Ingredienser til 8 person
2 fed hvidløg
2 spsk fedtstof, fx olivenoolie eller kokosolie
1-2 løg
2 porre
2 spsk karry
1-2 squash
4 persillerødder
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt muskatnød
3 spsk tamari soja
150 g philadelfia light
1 dl piskefløde
Salt og peber
min 150 g kyllingebryst pr mand til suppen.
Fx kogt kylling
Fremgangsmåde
Denne ret er PCO venlig selvom der den indeholder 4 persillerødder.
Mængden er så lille så at det ikke får indflydelse på blodsukkeret.
Husk altid at top suppen med protein, fx kogt kylling.
Skær løg, hvidløg og porre i mindre stykker.
Svit det i fedtstof med karry.
Tilsæt resterende grøntsager skårret i mindre stykker.
Hæld vand på så det dækker og tilsæt soja og krydderier.
Koges under låg ca 20 min.
Hæld noget af vandet fra og blend suppen med en stavblender.
Tilsæt fløde og philadelfia.
Smag til med salt og peber og kog evt lidt ekstra vand ved hvis konsistensen er for tyk.
Opskrift af
Seneste kommentarer