print Energifordeling pr stk

Hasselnøddebrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 106 kcal pr stk (20g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

200g Hasselnødder, ristes på en tør pande
85g sukkerfri mælkechokolade fx fra Easis eller Cavalier
3/4 dl piskefløde
35g mandelflager

Fremgangsmåde

Rul tørristet hasselnødder i en viskestykke så skallerne kommer godt af.

Blend dem 2-4 minutter i en foodprocessor i 3-5 minutter ved højeste hastighed.

Smelt chokolade og fløde i en gryde.

Bland smeltet chokolade og nøddemasse sammen i en skål.

Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse.

Drys med mandelflager. Luk papiret om hasselnøddebrødet.

Stil den i køleskab et par timer eller kom den i fryseren.

Skær skiver af rullen inden servering.

Nydes kold.

Kan med fordel opbevares i fryseren.