print Energifordeling pr portion

Avocadosalat med feta og mynte

Af Ida, Netslank 263 kcal pr portion (320g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

1 hovedsalat
150 g sukkerærter
1 agurk
4 stænger bladselleri
3 avocadoer
100 g fetaost max 30+ (fx Taverna Cooking and Baking)
2 store håndfuld mynte
Saft fra ½ lime
1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Skær agurken i små tern.

Snit bladselleri fint.

Skær avocadoen i skiver på langs.

Skær fetaosten i tern.

Hak mynten. Lad nogle hele blade blive tilbage til pynt.

Læg salatblade i et fad og læg avocadoskiverne ovenpå.

Fordel ærter, agurk, feta og mynte dekorativt ovenpå.

Dryp limesaft og olivenolie udover.

Pynt med mynteblade.