Varer til 12 portion
Ingredienser til 12 portion
5 stk Æg
5 spsk Rapsolie
75g Sukrin+
300g Brombær, rå
175g Rabarber skårret i skiver
1,5 tsk flydende sødemiddel
1 tsk vaniljepuvler
1 spsk revet citronskal
150g Hasselnød, tørret (100 g blendes til mel 50 g hakkes groft)
1 tsk Bagepulver
40g Rugmel, groft, fuldkornsrugmel
1 dl Kokosmel
25g Skummetmælkspulver
1 tsk kanel og 2 spsk sukrin+ til topping
1 dl piskefløde
1 tsk vaniljepulver
1 dl skyr
50 g chokolade 70-85%
Fremgangsmåde
Pisk æg og olie sammen med sukrin plus.
Bland brombær og rabarber sammen i en skål og rør flydende sødemiddel, vaniljepulver og revet citronskal i.
Bland hasselnøddemel, bagepulver, rugmel, kokosmel og skummetmælkspulver sammen i en skål.
Bland æggemassen med mel massen.
Kom bagepapir i en lille springform og hæld nu 1/3del af dejen i bunden af formen.
Kom bærblandingen ovenpå og tilsidst den sidste del dej ovenpå.
Drys med kanel og sukrin plus.
Bag kagen ca 45-50 min ved 175 grader.
Lad kagen køle lidt af.
Pisk flødeskummen og vaniljepulver stiv og vend forsigtigt skyr i.
Fordel flødeskum ovenpå kagen og drys til sidst med hakket chokolade.
Opskrift af
Seneste kommentarer