print Energifordeling pr portion

Chokolademousse-skud

Af Majbritt L Engell, Netslank 175 kcal pr portion (47g)

Varer til 10 portion

Ingredienser til 10 portion

100g Chokolade 70%
100g Smør Normal Saltet, Lurpak
3 bæger Æggeblommer, Pasteuriserede Danæg
1 tsk vanilje og 1 tsk flydende sødemiddel
2 bæger Æggehvider, Pasteuriserede Danæg
30g Chokolade 70%
50g Blåbær, rå
skovsyre eller frisk mynte til pynt

Fremgangsmåde

Smelt chokolade og smør over et vandband ved svag varme.

Pisk æggeblommer med flydende sød og vanilje.

Rør det i smeltet chokolademasse i en tynd stråle.

Pisk æggehviderne godt stive.

Vend dem forsigtigt i chokolademassen.

Stil derefter moussen på køl min 5 timer, til den har sat sig.

Læg små klatter på spiseskeer og pynt med hakkede chokolade, blåbær og skovsyre.