Chokolademousse-skud
175 kcal pr portion (47g)
Varer til 10 portion
Ingredienser til 10 portion
100g Chokolade 70%
100g Smør Normal Saltet, Lurpak
3 bæger Æggeblommer, Pasteuriserede Danæg
1 tsk vanilje og 1 tsk flydende sødemiddel
2 bæger Æggehvider, Pasteuriserede Danæg
30g Chokolade 70%
50g Blåbær, rå
skovsyre eller frisk mynte til pynt
Fremgangsmåde
Smelt chokolade og smør over et vandband ved svag varme.
Pisk æggeblommer med flydende sød og vanilje.
Rør det i smeltet chokolademasse i en tynd stråle.
Pisk æggehviderne godt stive.
Vend dem forsigtigt i chokolademassen.
Stil derefter moussen på køl min 5 timer, til den har sat sig.
Læg små klatter på spiseskeer og pynt med hakkede chokolade, blåbær og skovsyre.