print Energifordeling pr person

Citronbagt kulmule med tomatsalat

Af Ida, Netslank 451 kcal pr person (561g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

800 g kulmule
2 citroner
25 g olivenolie
Havsalt

1 kg tomater (cherry- eller bøftomat)
300 g fetaost eller mozzarella 30+
20 g olivenolie
1 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde

Læg fisken i en ovnfast fad beklædt med bagepapir.

Skær citronerne i tynde skiver.

Hæld olien over fisken, drys med salt og læg citronskiverne ovenpå.

Bag fisken ved 180 grader i 15-20 minutter.

Lav imens tomatsalaten: Skær tomaterne i tynde skiver, hvis du bruger bøftomater. Halver dem, hvis du bruger cherrytomater. Læg tomaterne i et fad.

Skær fetaosten i tern og fordel dem over tomaterne.

Pluk basilikumbladene af og drys dem over tomatsalaten.