print Energifordeling pr Personer

Fennikelsalat med kakifrugt og persille

Af Majbritt L Engell, Netslank 185 kcal pr Personer (262g)

Varer til 4 Personer

Ingredienser til 4 Personer

1-2 stk Fennikel
1 bundt persille (alm eller bredbladet)
150g Champignon, rå
1 stk Peberfrugt, rød, rå
1 stk Kakifrugt (Sharon), rå
50g Hasselnød,
2 spsk Olivenolie eler pistacienøddolie
1 spsk. grovkornet sennep
Saften fra 1 lime
evt. lidt flydende sødemiddel
lidt stødt chili
1 stk. karry
salt og peber

Fremgangsmåde

Snit fenniklerne meget fint i strimler. Hak persillen fint. Rens champignonerne og snit dem i skiver. Hak peberfrugten og kakifrugten i tern og bland det hele i en skål. Hak hasselnødderne og rist dem på en tør pande i 3-5 minutter. Bland olie, sennep, limesaft, flydende sødemiddel, karry, chili, sennep, salt og peber. Hæld det over salaten og drys til slut med ristede hasselnødder.

Denne opskrift er fra SPIS MAVEN FLAD.