print Energifordeling pr portion

Flad mave ris a' la mande

Af Ida, Netslank 263 kcal pr portion (121g)

Varer til 6 portion

Ingredienser til 6 portion

150 g perlebyg
vand
2,5 dl letmælk
1 tsk salt
1 hel stang eller 1 tsk vaniljepulver
4 tsk Perfect Strø
200 g Milda fløde til piskning, 19%
100 g mandler
evt. 3-5 drb mandelessens

Fremgangsmåde

Perlebyg dækkes med vand, lad det koge op.

Tilsæt mælken og lad det koge op, pisk i grøden med et piskeris.

Skru helt ned på 1 og lad det stå og simre i 30 minutter.

Pisk undervejs.

Lad den færdigkogte grød køle af i gryden med et håndklæde over sig.

Rør vanilje og strø sukker i. Pisk fløden til flødeskum. Vend den afkølede byggrød i fløde.

Hak mandlerne.

Tilsæt dem og mandelessens.

Til vedligehold – spises som et mellemmåltid

Tip: Server isis kirsebærgrød til (lunet eller kold)