Varer til 6 portion
Ingredienser til 6 portion
150 g perlebyg
vand
2,5 dl letmælk
1 tsk salt
1 hel stang eller 1 tsk vaniljepulver
4 tsk Perfect Strø
200 g Milda fløde til piskning, 19%
100 g mandler
evt. 3-5 drb mandelessens
Fremgangsmåde
Perlebyg dækkes med vand, lad det koge op.
Tilsæt mælken og lad det koge op, pisk i grøden med et piskeris.
Skru helt ned på 1 og lad det stå og simre i 30 minutter.
Pisk undervejs.
Lad den færdigkogte grød køle af i gryden med et håndklæde over sig.
Rør vanilje og strø sukker i. Pisk fløden til flødeskum. Vend den afkølede byggrød i fløde.
Hak mandlerne.
Tilsæt dem og mandelessens.
Til vedligehold – spises som et mellemmåltid
Tip: Server isis kirsebærgrød til (lunet eller kold)