print Energifordeling pr stk

Fladmave-knækbrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 117 kcal pr stk (38g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

60g Hasselnød
60g Mandel
60g Cashewnød
60g Hørfrø
180g Rugmel
1 dl Rapsolie
2.5 dl Vand,
1 tsk salt
Lidt kanel
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

Stil ovnen på 200 grader.

Blend hasselnødder, mandler og cashewnødder til groft mel i en minihakker.

Tilsæt de resterende ingredienser.

Læg straks dejen på en stykke bagepapir og læg derefter et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen tynd med en kagerulle. Vend evt. dejen i bagepapir løbende så du ruller på begge sider. Du kan med fordel fordele dejen på to stykker bagepapir.

Bages i ovnen i ca, 20 min.

INFO: Opskriften er fra bogen SPIS MAVEN FLAD

Bemærk at der i bogen står 4,5 dl vand - dette er en fejl. Mængden skal være 2,5 dl.