

Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
60g Hasselnød
60g Mandel
60g Cashewnød
60g Hørfrø
180g Rugmel
1 dl Rapsolie
2.5 dl Vand,
1 tsk salt
Lidt kanel
1/2 tsk natron
1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
Stil ovnen på 200 grader.
Blend hasselnødder, mandler og cashewnødder til groft mel i en minihakker.
Tilsæt de resterende ingredienser.
Læg straks dejen på en stykke bagepapir og læg derefter et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen tynd med en kagerulle. Vend evt. dejen i bagepapir løbende så du ruller på begge sider. Du kan med fordel fordele dejen på to stykker bagepapir.
Bages i ovnen i ca, 20 min.
INFO: Opskriften er fra bogen SPIS MAVEN FLAD
Bemærk at der i bogen står 4,5 dl vand - dette er en fejl. Mængden skal være 2,5 dl.