print Energifordeling pr portion

Grillet sesamtun med peanutbroccoli

Af Majbritt L Engell, Netslank 373 kcal pr portion (367g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

600 g tunbøffer (4 stk a 150 g)
40 g sesamfrø
2 spsk rapsolie
Salt og peber
1 Broccoli, ca 400 g
200 g rød peberfrugt
100 g kvark
15 g peanutbutter
salt og peber

Fremgangsmåde

Vend tunbøffer i sesam og steg dem på en grill eller på en pande i rapsolie. Hvis du vil have bøffen rød skal den kun lige vendes og have kort varme på begge sider.

Skær broccoli i mindre stykker og peberfrugt i tern. Kog begge dele til de er møre. Hæld kogevandet fra (gem evt. lidt). Blend grøntsagerne og rør kvark og peanutbutter i. Jævn den evt. med kogevandet. Smag til med salt og peber.

Server sprøde tun bøffer med mosen ovenpå eller ved siden af.

Fokus: C-vitamin og Selen

Denne opskrift er fra bogen: KVINDEKUREN