Grillet sesamtun med peanutbroccoli
373 kcal pr portion (367g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
600 g tunbøffer (4 stk a 150 g)
40 g sesamfrø
2 spsk rapsolie
Salt og peber
1 Broccoli, ca 400 g
200 g rød peberfrugt
100 g kvark
15 g peanutbutter
salt og peber
Fremgangsmåde
Vend tunbøffer i sesam og steg dem på en grill eller på en pande i rapsolie. Hvis du vil have bøffen rød skal den kun lige vendes og have kort varme på begge sider.
Skær broccoli i mindre stykker og peberfrugt i tern. Kog begge dele til de er møre. Hæld kogevandet fra (gem evt. lidt). Blend grøntsagerne og rør kvark og peanutbutter i. Jævn den evt. med kogevandet. Smag til med salt og peber.
Server sprøde tun bøffer med mosen ovenpå eller ved siden af.
Fokus: C-vitamin og Selen
Denne opskrift er fra bogen: KVINDEKUREN